Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои

...
Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои
Коментари Харесай

Националите се събират на лагер в понеделник

Националният тим на България ще започва подготовка за идните дуели – европейската подготовка против Литва (14 октомври) и другарската среща против Албания (17 октомври) в понеделник, 9 октомври, в Национална футболна база „ Бояна “. В същия ден от 18:45 ч. „ лъвовете “ ще проведат подготовка в Дома на футбола, като тя ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Половин час по-рано трима футболисти ще отговорят на журналистически въпроси.

Пресконференцията на Младен Кърстаич преди дуела против Литва ще се състои на 13 октомври от 19:00 ч. на националния стадион „ Васил Левски “, а в 19:30 ч. още веднъж там националите ще проведат и формалната си подготовка, която ще е открита за публицисти в първия четвърт час. Гостите от Литва ще проведат своята конференция от 17:30 ч., а половин час по-късно ще започва и формалното им занятие.
 
България ще отлети за Тирана на 16 октомври в 11:00 ч. с полет от летище " София ", а в същия ден от 17:30 ч. локално време ще стартира брифингът на Младен Кърстаич преди дуела. Половин час по-късно „ лъвовете “ ще проведат формалната си подготовка на ст. „ Арена Комбетаре “.

Националите ще се завърнат в България към среднощ на 17 против 18 октомври.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР