Националите на Аржентина, които покориха Катар, се прибраха в хотела

...
Националите на Аржентина, които покориха Катар, се прибраха в хотела
Коментари Харесай

Аржентински привърженик е загинал по нелеп начин при празненствата след триумфа в Катар

Националите на Аржентина, които покориха Катар, се прибраха в хотела си в Доха като същински герои. Домакините бяха подготвили специфичен двуетажен рейс, брандиран в цветовете на Аржентина. Меси и съотборниците му се качиха по екипи в автобуса и не стопираха да пеят и развяват флагове по пътя до хотела. 

Истинският шампионски церемониал обаче ще е при завръщането в Буенос Айрес. Импровизиран концерт на площада изнесе групата, чиято ария с нов текст – Мучачос – се трансформира в химна на шампионата за Аржентина. 

Неизвестен почитател съумя да се изкачи на върха на обелиска в центъра на Буенос Айрес, който грееше с надписи " Световни първенци " и " Благодарим ви! "

В същото време, 22-годишен аржентински последовател е умрял по извънредно безразсъден метод при празненствата след триумфа, разкрива “Кларин ". Инцидентът е станал в град Баийя Бланка югозападно от столицата Буенос Айрес. Въпросният мъж управлявал мотор, като си бил завързал аржентинския байрак към врата. Според първичния оглед знамето се е оплело в едно от колелата на мотоциклета, вследствие на което жертвата се е задушила.

Засега няма информация за кой знае какви други съществени произшествия по време на празненствата, които продължиха до сутринта. В

Фиестата продължи до сутринта и към тогавашния дом на легендата Диего Марадона. Там фиестата продължи до сутринта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР