Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не си прави илюзии за

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не си прави илюзии за
Коментари Харесай

Алегри: Цялата лига е срещу Юве, всички искат да ни бият

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не си прави илюзии за следващ слънчев поход към още една купа в калчото. Тимът е отличник в последните шест акции на Серия “А”, което няма по какъв начин да не нервира противниците.

“Знаем, че тази година всички тимове от лигата са против нас. Всички те желаят да ни бият. Наполи, Рома, Интер, Милан и Лацио - всички тези са ни още по-ядосани спрямо предходния сезон и са окуражени да ни смъкват от върха. Това значи, че би трябвало да се потрудим малко повече и то в тъкмо избрани ситуации”, съобщи Алегри.
#Juventus, #Allegri: " It will take something extra to win this year. VAR? I am in favor " https://t.co/LhXsvNdP0Z
— Pablito (@ilcano22) October 13, 2017

Утре вечер първенците одобряват Лацио, а този кръг предлага още две огромни дербита: Рома - Наполи и Интер - Милан. През миналото лято “бианконерите” към този момент играха против “орлите” от Рим и изгубиха - в мача за Суперкупата на Италия (2:3).

“Ще ни бъде мъчно против Лацио. Длъжни сме да не позволяваме още веднъж да ни атакуват на контраатаки. Защото в случай че ни вкарат гол, ще би трябвало да насочим прекомерно доста от напъните си в предни позиции, а в такива дуели и играта в защита е от голямо значение”, добави Алегри.
#Allegri: " don’t tell #Mandzukic that he’s injured, If you do that he’ll get angry. He’s back and he’s fine. " #JuveLazio pic.twitter.com/zvgtvzNWPV
— Black&White (@Black_WhiteNYC) October 13, 2017

Треньорът удостовери, че и този сезон задачата пред тима е последователно да набира скорост, с цел да бъде в оптимална форма през март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР