Хотелиерите по родното Черноморие повишават заплатите с поне 10% в

...
Хотелиерите по родното Черноморие повишават заплатите с поне 10% в
Коментари Харесай

Хотелиерите по Черноморието вдигат заплатите с поне 10%

Хотелиерите по родното Черноморие покачват заплатите с най-малко 10% в опит да намерят фрагменти, с които да дават положително обслужване на своите посетители. 
По данни на Европейската туристическа комисия за първите три месеца на 2024 година България е в челото по растеж на туристи в Европа по отношение на 2019 година – растеж от 39% по отношение на първите три месеца на 2019 година Данните са на Министерството на туризма.
 
 Министерство на туризма Министерство на туризма Източник: Zonanews
" Основно разчитаме на нашия целогодишен личен състав. Разчитаме на него за образование на нашите нови сътрудници ", означи в ефира на NOVA Любо Липчев, ген. управител на хотел.
 
Средното нарастване на заплащането е към 10%. С известни разлики според от позициите, от които изпитваме по-сериозен дефицит, посочи Христо Караилиев, управител на хотел.
 
Той уточни, че огромна част от сезонния личен състав е от Украйна. " От 2 години работим с сътрудници от Киргизстан. Тази година стартираме с сътрудници от Непал, Армения, Турция. Имаме няколко сътрудници от Индия и Германия ", добави Караилиев. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР