СРАМЕНИЯТ DJ Тим Уестууд беше критикуван от групи за правата

...
СРАМЕНИЯТ DJ Тим Уестууд беше критикуван от групи за правата
Коментари Харесай

Осраменият DJ Тим Уестууд примамва „дами“ да участват с „безплатни снимки“, въпреки че е проучван за „поредица от сексуални посегателства“

СРАМЕНИЯТ DJ Тим Уестууд беше подложен на критика от групи за правата на дамите, откакто предлага безвъзмездни фотоси, с цел да притегли женско празненство -отива на идния си концерт - макар че е разследван от ченгета за поредност от хипотетични полови похищения.

Бившият водещ на Radio 1 е бил разпитван от Метрополицията под полицейско предизвестие четири пъти, откогато са пристигнали пет дами напред през април 2022 година, потвърждавайки, че са жертви на полово принуждение.

Общо минимум 10 дами са обвинили Уестууд в полово принуждение, в това число жена, която твърди, че той я е нападнал, когато е била единствено на 14 години през 90-те години, което е довело до тя се пробва да посегне на живота си.

Друга е 16-годишна ученичка, когато тя твърди, че Уестууд е почнал „ контролираща “ полова връзка с нея.

Мъчителните изказвания от обвинителите - всички от които са чернокожи дами - обгръщат интервал от 30 години, доста от тях от времето, когато той работеше за BBC, водещ на рап шоуто н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР