Райо Валекано и Реал Мадрид завършиха 1:1 в мач от

...
Райо Валекано и Реал Мадрид завършиха 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Райо Валекано спря устрема на Реал Мадрид в Ла Лига

Райо Валекано и Реал Мадрид приключиха 1:1 в мач от 25-ия кръг на Ли Лига. Така домакините стопираха серията на Реал, който в последните пет мача имаше 4 победи и единствено едно тъждество с Атлетико Мадрид.

Реал Мадрид откри резултата още в третата минута на мача. Хоселу още веднъж вкара за Кралския клуб, макар че незабавно по-късно страничният арбитър подвигна флага си за засада. Ситуацията бе преразгледана със системата за видео асистенция на реферите и попадението бе прието, като бе преценено, че нападателят не бил е зад бранителите сега на подаването на Федерико Валверде.

В 19-ата минута Хосуле отново се разписа за Реал, само че този път бе в състояние на засада и не бе прието попадението.

Осем минути по-късно Райо изравни от дузпа посредством Раул де Томас, който стреля доста мощно в центъра на вратата.

Второто полувреме Реал ускори натиска си, само че чудесни изяви имаше вратарят на домакините Димитриевски. Той избави сигурен гол на Тони Кроос в 80-ата минута.

В добавеното време на мача Дани Карвахал от Реал си изкара два жълти картона в границите на две минути и бе изпъден от терена.

Реал остава на върха на класирането, само че Жирона има опция да редуцира разликата до 3 точки при триумф над Атлетик Билбао в понеделник. Райо Валекано е на 14-о място.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР