За началото на сезона в Гърция пристигнаха много българи, привлечени

...
За началото на сезона в Гърция пристигнаха много българи, привлечени
Коментари Харесай

Гърция откри летния сезон: Местните залагат на вкусна храна и добро обслужване

За началото на сезона в Гърция дойдоха доста българи, привлечени от топлото време, почивните дни, осведоми bTV.

Предимствата на туризма в южната ни съседка са доста, само че главното е отношението, споделят туристите. Българите признават, че в Гърция хората са усмихнати и приветливи, а у нас липсва тъкмо гостоприемност.

Харис Сиганос е от локалните хотелиери, които добре схващат желанията на гостите си. „ Ние работим, с цел да им дадем всичко, за което те мечтаят, през цялата година. Всеки човек почива 5 дни, 10 дни, 15 дни и през останалите 350 дни си мечтае. Ние сме тука, с цел да осъществяваме фантазията “, споделя той.

Пълноценната отмора, с изключение на комфорт и положително обслужване, включва и още нещо значимо за гърците. „ Храната е от най-важните съставки на един хотел, тъй като въпросът е да дадеш усета на истинската гръцка кухня на нашите посетители “, прецизира Сиганос.

Според него триумфът на един летен сезон не се мери в броя туристи, които ще дойдат. „ Най-важното, което споделям и на нашите чиновници е да чуваме. Да чуваме мненията, да чуваме те какво друго мислят, че желаят в този парадайс. Очаквам нашите посетители да са доста удовлетворени. Ако са удовлетворени нашите посетители, това значи, че сезонът ще е добър “, споделя хотелиерът.

Началото на лято 2024 в Гърция бе белязано от ужасно празненство и дава поръчка за неповторими летни прекарвания край морето.

 
Снимка: bTV
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР