Бурни овации си спечели в социалните мрежи майката на поп

...
Бурни овации си спечели в социалните мрежи майката на поп
Коментари Харесай

Това се казва ген! Майката на Глория цъфти без нито една бръчица на 70-тия си юбилей (СНИМКИ)

Бурни аплодисменти си завоюва в обществените мрежи майката на поп фолк-иконата Глория. Красивата дама навърши 70 години в събота, а известната й щерка не пропусна да качи фрагменти от фамилния празник във Facebook.

 Стефка Пенева празник

Дай Боже всекиму такава поддържана прабаба, ахкат поп фолк почитатели!

Стефка Пенева, както е името на дамата, е празнувала в компанията на фамозната си щерка, внучката и правнучката, както и със фамилията на сина си.

 Глория майка празник  
Именно от нея попфолк звездата е наследила музикалния гений, само че и впечатляващата осанка, както се вижда от фотосите.

За Стефка се приказва, че е даже по-суетна от изпълнителката и много претенциозна. Освен това обича доста подмладяващите процедури, на които се подлага дружно с щерка си (и с помощта на нейните пари, съскат злите езици).

 Глория майка рожден ден

Глория безрезервно се грижи на майка си, която обаче изоставя нея и брат й, с цел да заживее с различен мъж. Така двамата остават на грижите на баба си Недка-майката на бащата на Глория. Книгата „ До последна усмивка ” на Глория е отдадена навръх Недка, която си отиде на 90 години. В нея певицата споделя, че Недка прибрала Галя, както е същинското име на певицата и брат й при себе си в град Две могили. Записала ги скоростно на учебно заведение, макар че било по средата на образователната година, купила им униформи и не забравяла да им даде 20 стотинки за баница и боза за закуска, напомня Хотнюз.

Сега обаче тези времена от дълго време към този момент са минало и майка и щерка са в прелестни връзки. Стефка постоянно гостува в дома на Глория и се радва на своята правнучка – дребната Галина.

„ Честит празник на моята прелестна майка! Бъди ни здрава, щастлива и все по този начин всеотдайна! Винаги, подкрепяща и любяща! Какво ли не видяхме и не чухме за нас и околните ни през годините, само че ти нито един път не се огъна пред компликациите и продължи да вярваш в нас,да ни надъхваш, да не се стопираме пред нищо и в никакъв случай да не се отхвърляме! Да следваме задачата си в живота ни, точно да вършим хората щастливи, посредством нашите песни! Казваш, че по безплодно дърво никой камък не хвърля!
Благодарим ти за това, че си вятърът в нашите криле! Обичаме те! ☺️❤️???????????????????????? “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР