Най-големият син на Джейсън Мар е на 13 години, когато

...
Най-големият син на Джейсън Мар е на 13 години, когато
Коментари Харесай

Как да отбием тийнейджър от социалните медии

Най-големият наследник на Джейсън Мар е на 13 години, когато господин Мар и брачната половинка му му дават достъп до обществените медии, решение на 44-годишния -старият татко на пет деца съжаляваше незабавно.

Стана „ като пристрастяване “, сподели господин Махр, студентски треньор и някогашен юношески свещеник, който живее в Уудсток, Джорджия. Синът му бързо беше затрит в търсене на утвърждението на другите онлайн, сподели господин Мар. Оттогава той е по-съзнателен по отношение на това по какъв начин и по кое време разрешава на по-малките си деца да стартират да употребяват обществените медии, само че изоставането с най-голямото му беше мъчно.

Особено шумно, защото както основният хирург на Съединени американски щати, по този начин и Американската психическа асоциация издадоха отчети за риска от увреждане на психологичното здраве на подрастващите. И въпреки всичко за доста фамилии този транспортен съд е плавал. Резултатите от изследване на Pew Research демонстрират, че 95 % от младежите споделят, че имат достъп до смарт телефон, до момента в който 35 % к...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР