Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас похвали футболистите си за представянето

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас похвали футболистите си за представянето
Коментари Харесай

Дамбраускас: Интересно е да видим как ще се справим с Локомотив, трябва да сме смели

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас похвали футболистите си за представянето и успеха им с 6:0 над Етър, само че изрази мнение, че е видял пропуски, от които не е удовлетворен.

“С всеки мач би трябвало да усещаме по-добра връзка сред играчите и другите линии. Беше малко по-лесно първоначално. Имах възприятието, че сме по-добре готови спрямо мача със Своге. Първият гол и аленият картон бяха основни. Не би трябвало да подценяваме съперниците си. Те пресираха високо. Тяхната преса даде резултат, загубихме няколко топки и имахме проблеми. Не можем да пренебрегнем, че имаха късмет да изравнят.

След първия гол трябваше да използваме повече празните пространства.

Поздравявам Кешерю. Не знаех, че това му е първия мач в България с четири гола. Виждам страховит човек и футболист. Винаги споделям, че ние ще сътворяваме положения, а той просто би трябвало да реализира”, сподели Дамбраускас, след което разяснява и идния дуел против Локомотив в Пловдив.

“Гледах мача на Локомотив против Черно море. Те са доста добре проведен и физически мощен тим. Трябва да подобрим нашата игра. Днес бяхме по-добре от мача със Своге. Играчите извършиха по доста по-добър метод своите задания. Но в някои моменти имахме проблеми и не бях благополучен. Например по какъв начин конструираме офанзивите.

Интересно е да се види по какъв начин ще се оправим против Локомотив. Направихме дребна стъпка напред. Срещу съперници от топ 3 или топ 5 ще е доста по-трудно. Няма да имаме толкоз доста шансове. Трябва да сме смели”, пожела си наставникът на разградчани. efbet Лига 17 кръг, понеделник 15 февруари  Лудогорец 6:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР