Френският нападател Килиан Мбапе заяви, че се разделя с Пари

...
Френският нападател Килиан Мбапе заяви, че се разделя с Пари
Коментари Харесай

Мбапе: Tръгвам си с високо вдигната глава, ще обявя новия си клуб своевременно

Френският нападател Килиан Мбапе съобщи, че се разделя с Пари Сен Жермен с високо вдигната глава след успеха с 2:1 над Олимпик Лион във финала за Купата на Франция.

Мбапе разгласи този месец, че ще напусне френския клуб в края на сезона след седемгодишен престой, по време на който той стана техен голмайстор за всички времена с 256 гола.
 ПСЖ се пребори с Реал (Мадрид) за Лени Йоро
ПСЖ се пребори с Реал (Мадрид) за Лени Йоро

Флорентино Перес не смяташе да даде повече от 30 милиона евро за гения

Последният му мач за клуба беше в съботния край в Лил, в който ПСЖ победи след голове през първото полувреме на Усман Дембеле и Фабиан Руис.

" Беше по едно и също време мъчно и прелестно, тъй като това е край и в последна сметка победихме. Изпълнено съм с наслада ", сподели Мбапе пред кореспонденти.

" Всичко това са хубави мемоари, доста години, както в ПСЖ, по този начин и несъмнено в тази лига. Тръгвам си с високо вдигната глава, с трофей, и резервирам единствено позитивното ", сподели още той.

Мбапе се чака в околните дни да разгласи прекосяването си в испанския гранд Реал Мадрид.
 Луис Енрике сподели дали Мбапе ще играе във финала за Купата на Франция
Луис Енрике сподели дали Мбапе ще играе във финала за Купата на Франция

Ето детайлности

Запитан за какво към момента не е оповестил идващия си клуб, 25-годишният футболист сподели: " Защото считам, че се сбогувам с сегашния си тим.

Мисля, че всичко, което желаех, беше да завърша добре с моя клуб. Има трофей. Мисля, че има време за всичко. Ще разглася новия си клуб навреме. Мисля, че остават единствено няколко дни, тъй че има няма проблем ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР