Реал Мадрид имаше късмета да може да разчита на Тони

...
Реал Мадрид имаше късмета да може да разчита на Тони
Коментари Харесай

Анчелоти: Имахме късмет Кроос да играе за Реал 10 години

Реал Мадрид имаше шанса да може да разчита на Тони Кроос в продължение на десетилетие, сподели треньорът на Реал Карло Анчелоти, откакто немският халф се сбогува прочувствено с феноветеси в последния си домашен мач на " Сантяго Бернабеу ".

Анчелоти похвали личността и характера на Кроос, като сподели, че 34-годишният немец ще напусне в най-хубавия миг, когато към момента е на върха.

" Един от най-великите, несъмнено. Много първокласен полузащитник, с приказен темперамент, с малко его, доста непретенциозен и постоянно в услуга на тима, доста алтруистичен. Какъв шанс да го имаш 10 години “, сподели Анчелоти на конференцията след нулевото тъждество с Бетис от последния кръг на испанската Ла Лига.

" Да се оправиш по-добре от Кроос в този тим е доста комплицирано. Той взе доста тежко решение да се откаже до момента в който е на върха, тъй като никой не можеше да си го показа, само че той сподели доста темперамент и да се сбогува по този начин е ужасно. Това е сбогуването на един популярен футболен воин и, дублирам, имахме шанс да го имаме тук. Футболът се радваше на страховит състезател ", сподели още Анчелоти.

Нулевото тъждество с Реал Бетис беше значително без значение, защото Реал към този момент си беше обезпечил купата в Ла Лига. За Реал следва най-важният мач против Борусия Дортмунд идната събота във финала на Шампионската лига, което ще бъде последният мач на Кроос за испанския клуб.

" Надяваме се, че можем да вдигнем трофея от Шампионската лига идната събота. Това би било ужасно прощаване с една легенда “, сподели Анчелоти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР