Наставникът на Берое Димитър Димитров даде традиционен брифинг преди началото

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров даде традиционен брифинг преди началото
Коментари Харесай

Херо: Два клуба надцакват всички други

Наставникът на Берое Димитър Димитров даде обичаен брифинг преди началото на зимната подготовка на отбора. Специалистът разкри имената на футболистите, с които тимът се разделя, както и проектите си за зимната селекция.

" Поставили сме си високи цели. Нашата цел е да влезем в първата шестица. Бандаловски напуща по взаимно единодушие. Знаете и за Ерол Елкан. Не разясня спекулации, тъй като може да не ни стигне през целия ден. За да вдигнем качеството и равнището на тима, ни трябват футболисти във всички линии. Нашата цел е да създадем тима по-силен и да покажем по-добри игри в шампионата ".

" Петима юноши ще стартират с нас. Трудно можем да вземем футболисти, които желаеме, поради два клуба, които надцакват всички. Насочили сме се към школата. Искаме да създадем нужната селекция, с цел да вдигнем качеството. Финансовите параметри не са работа на треньора. Няма треньор в света, който да се съгласява с освобождението на главните си футболисти. Длъжни сме да намерим заместител на Конте. Работи се в подобен проект ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР