Нашите сетива ни въздействат съзнателно, както и несъзнателно. Докато придаваме

...
Нашите сетива ни въздействат съзнателно, както и несъзнателно. Докато придаваме
Коментари Харесай

Как да изберем правилно освежител за въздух

Нашите сетива ни влияят умишлено, както и неумишлено. Докато придаваме по-активен фокус на сетивата си за досег и зрение, ние постоянно не се отнасяме към обонянието си. Не осъзнаваме, че на всяко място, на което вървим денем, има отчетлива миризма, която се основава заради предметите, които се намират на това място. Именно тази миризма постоянно оказва помощ на мозъка ни да разпознава мястото.
Например, в формалния ресторант има избрана миризма, която се разграничава доста, когато отидете в неофициално капанче. Такива миризми постоянно са присъщи за мястото. По същия метод елегантните молове имат изтънчен мирис, който е толкоз друг от суровата миризма, която можете да откриете на откритите пазари.
За да наподобява домът гостолюбив, той би трябвало да се хареса на всички сетива. Едно от тези значими сетива е обонянието. Подобряването на качеството на въздуха е един от най-хубавите способи да подобрите настроението на гостите и да ги накарате да се усещат добре пристигнали.
Спрейовете
Освежители за въздух под формата на спрей са най-популярни на пазара и съществуват от доста години. Те в действителност се употребяват най-често в магазини, домове и офиси. Спрейовете се оферират в разнообразни аромати и човек може да избере съгласно усета и условията си.
Ароматизирани свещи
Любими на тези, които практикуват медитация, ароматните свещи са хубав метод да превърнете стаята си в парадайс за позитивни трептения и сетивен мирис. Особено подобаващи за домовете, ароматните свещи се оферират в разнообразни аромати - доста от които са лечебни и успокояващи.
Приставки
Ако сте видът, който към момента има малко време и желае удоволствието от положителния мирис във вашата стая, можете да изберете приставки за по-свеж въздух. Всичко, което би трябвало да извършите, е да го включите в електрически контакт и да усетите аромата.
Сухи аромати
 Ароматизатор за въздух гръмна и мазета цяла тераса Ароматизатор за въздух гръмна и мазета цяла тераса
Ароматизатор за въздух гръмна и отнесе цяла стена на апартамент в Димитровград. Една от вероятните аргументи е недостатък на флакона, заяви...
Това сигурно ще бъде измежду най-старите способи да внесете мирис във вашата стая. Основно се отнася до многообразие от изсушени ароматни материали. Както подсказва името, по този начин полученият мирис съставлява композиция от аромати на разнообразни типове сухи цветя, употребявани в сместа.
Автоматични спрейове
Идеални за офис, автоматизираните спрейове дифузират несъмнено количество мирис във въздуха автоматизирано на избрани шпации от време. Те работят безшумно и старателно, подобрявайки качеството на въздуха във вашия офис, изисквайки малко или нулево наблюдаване.
От горното излиза наяве, че има безчет способи да накарате дома и офиса ви да миришат добре и прелестно. Няма никакво опрощение. Всъщност, в случай че имате време и креативно ентусиазъм, можете да създадете собствен личен ароматизатор от сухи цветя вкъщи. Други освежители за въздух, които можете да създадете вкъщи, са дифузори на маслена основа и освежители на гелна основа. В множеството градове можете да намерите магазини, които продават нужния материал за основаване на такива освежители за въздух вкъщи.
Въпреки че постоянно се подценява, чистият въздух и ароматът са значими фактори във всеки офис. Уверете се, че има вярна вентилация и циркулация на въздуха. На пазара има голямо многообразие от освежители за въздух, от които можете да избирате. Изберете изтънчени аромати, които се съчетават с тематиката и декора на вашия офис.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР