Страхотна инициатива на завършващите от НУМСИ Проф. Панчо Владигеров в

...
Страхотна инициатива на завършващите от НУМСИ Проф. Панчо Владигеров в
Коментари Харесай

Валс и пасо добле, а не чалга за тези бургаски абитуриенти

Страхотна самодейност на завършващите от НУМСИ " Проф. Панчо Владигеров " в Бургас

Възможно ли е пасо добле да се комбинира изтънчено с виенски валс? Бургаски зрелостници го потвърдиха на бала си. Зрелостниците от НУМСИ " Проф. Панчо Владигеров " извършиха рядко срещаната композиция.

Преди няколко седмици те стартираха самодейността " Танц за бала " и на финалното показване участниците доближиха до 16.

" Всеки от тях претърпява страстта от последните дни дружно със своите съученици. Този спомен ще им остане за цялостен живот, както и на техните учители ", подчерха от танцова школа " Денс Бургас " с ръководител Веселина Райчева.

“Сред участниците има музиканти, артисти, художник, балерина, актьори- букет от изкуство. Младежите са невероятни и останах възхитена и обнадеждена, че бъдещето ни е в ръцете на стойностни и осъзнати младежи. На балната си вечер направиха възторг на дансинга. Заслужиха си нестихващите овации и мощни обятия " ", добави Веселина Райчева. 

Тя е в основата на други вдъхновяващи мероприятия като основател и създател, само че нормално остава някак в сянка. Сред положителните и начинания е акцията с инхалаторите за 2-ро детско поделение на УМБАЛ Бургас, които децата от ОУ “А.Г. - Коджакафалията " подариха с парички от пазара им с ръчно направените от тях мартенички. 

Вижте видеото:



Учениците от НУМСИ " Проф. Панчо Владигеров " бяха в основата и на двете огромни шествия в Бургас през последните дни - на 23-ти те поведоха колоната от зрелостници по ул. " Александровска " и бул. " Алеко Богориди ", с цел да доближат до Морското казино, а ден по-късно съпроводиха и 11-те хиляди участници за парада, отдаден на 24 май.

Вижте видеото:



 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР