Метеорологичната служба разшири своите предупреждения за времето, за да обхване

...
Метеорологичната служба разшири своите предупреждения за времето, за да обхване
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба разширява предупрежденията за гръмотевични бури, носещи риск от бури и наводнения

Метеорологичната работа разшири своите предизвестия за времето, с цел да обхване по-голямата част от Обединеното кралство по-късно през днешния ден.

В момента три разнообразни жълти метеорологични условия предизвестията са в действие. Предупреждението за гръмотевична стихия, в действие от 12:00 до 20:00 часа в неделя, беше разширено, с цел да обхване по-голямата част от северна Англия. Метеорологичната работа сподели, че постепенно разрастващите се проливни дъждове и гръмотевични стихии могат да причинят наводнения и разстройства на някои места.

Жителите са предизвестени за риска от пръски и неочаквани наводнения, които могат да доведат до сложни условия на шофиране и някои затворени пътища. Синоптиците споделиха, че някои домове и предприятия също могат да бъдат наводнени бързо и че някои здания могат да бъдат развалени от наводнения и удари на мълнии.

В предизвестието се споделя: „ Натрупването на превалявания ще варира доста в зоната на предизвестие, само че където се провеждат дъждове, има опция да падна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР