Бившият президент Доналд Тръмп беше посрещнат с тълпа от многократни

...
Бившият президент Доналд Тръмп беше посрещнат с тълпа от многократни
Коментари Харесай

Тръмп, във враждебна територия, е изправен пред освирквания по време на конгреса на Либертарианската партия, докато членовете избират своя кандидат

Бившият президент Доналд Тръмп беше посрещнат с навалица от многократни освирквания по време на речта си на конгреса на Либертарианската партия в събота вечер, наподобява несполучлив в опитите си да повлияе на либертарианските гласоподаватели, сериозни към него за неговия COVID-19, имиграцията, войната с опиатите и външната му политика, както и за увеличените му федерални дефицити и поддръжката за шпиониране без заповед и други.

Конгресът се организира в хотел Washington Hilton през уикенда, до момента в който либертарианците вършат своя избор за президентски претендент на Либертарианската партия, с претенденти, в това число Чейс Оливър от Джорджия, Майкъл Ректенвалд от Пенсилвания, Чарлз Балай от Луизиана и Ларс Мапстед от Калифорния.

Появата на Тръмп на конгреса допуска опит за оттегляне на либертарианските гласоподаватели от номинирания на тяхната партия или самостоятелен претендент за президент Робърт Ф. Кенеди младши, който също приказва на конгреса.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР