Крайният срок за подаване на документи е 17:30 часа на

...
Крайният срок за подаване на документи е 17:30 часа на
Коментари Харесай

Община Варна търси началник на отдел: Няма големи изисквания

Крайният период за подаване на документи е 17:30 часа на 24 юни

Община Варна афишира конкурс за шеф на отдел „ Градски празници и празнувания “ към Дирекция „ Култура и духовно развиване “. Минималните условия към претендентите заемане на длъжността са: степен на приключено обучение – бакалавър в професионална област филантропични или обществени науки, както и три години професионален опит. 

Конкурсът ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика „ Обновление и разпространение на градските празници и празнувания измежду гостите и жителите на град Варна. Разработване на визия за привличане на нови юношески публики “. Включено е и изявление с претендента.

Документите за присъединяване в състезанието се показват в период до 17:30 часа на 24.06.2024 година на адрес: град Варна, бул. „ Осми крайморски полк “ №43, в отдел „ Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор “, ет. 4, ст. 406, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители. Документите могат да се подават и по електронен път на адрес: [email protected]. За задачата заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф. Телефон за контакт: 052/820 511, лице за контакт - Десислава Вълчева.

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на състезанието се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР