Narod.bg осветли поредна схема с участието на депутат. Този път

...
Narod.bg осветли поредна схема с участието на депутат. Този път
Коментари Харесай

Narod.bg разкри: Депутат от „Български възход” върти схеми с фотоволтаици, кой е Радослав Кърджиев?

Narod.bg осветли поредна скица с присъединяване на народен представител. Този път основен воин в измамите е Радослав Кърджиев от парламентарната група на „ Български напредък ” (БВ). Народният фаворит от партията на Стефан Янев се показва за IT предприемач, разкри наш източник от редиците на БВ.

Политическата роля на 50-годишния Радослав Кърджиев минава през участието му в Контролния съвет на партията, като настрана от това е регионален координатор за Шумен, Силистра, Търговище, Разград и Варна. Кърджиев е бил общински консултант от Национална движение „Симеон Втори" в Шумен, само че усетил накъде духа вятърът скоропостижно напуснал потъналата лодка на Симеон Сакскобургготски.

Според информация от партийната кухня шуменецът е комплициран в листите по искане на съдружния сътрудник на „ Български напредък “ – Съюза на свободните демократи на Стефан Софиянски.

Докато заема депутатската банка, Радослав Кърджиев има присъединяване в 8 компании. Проблемът с депутата на Стефан Янев е, че се показва като оторизиран дилър на испански капиталов фонд, който купува фотоволтаици.

Източник на Narod.bg, непосредствен до БВ призна, че това е машинация – на бизнес срещи Радослав не представял никакви документи за въпросния испански капиталов фонд, а размахвал своя визитка и започвал да се пазари за комисионна.

Реклама
 Бизнес семейството Кърджиеви
В тона „ господин депутата гледа девствено ” влизала и жена му, която се показва пък за брокерка на парцели и фотоволтаични планове. Русата хала участва на бизнес срещите на Радослав, само че любопитното е, че двамата се държат по този начин, като че ли не се познават, въпреки и да имат две деца…

В началото на август ген. Стефан Янев се оплака обществено, че измамници се показват за членове на партията му, притеглят хора и им дават обещание депутатски места против пари.

По тази причина в „ Български напредък ” била издадена вътрешна заповед, с която единствено 8 души ще бъдат оторизирани да построяват партийните структури в страната.

Бившият длъжностен министър председател обаче не съумял да ги докара до толкоз, по тази причина партията му оповестила единствено 7 регионални координатори.

Сега най-близките до Янев провеждали следствие дали един от измамниците с обещания за депутатски кресла против пари не е бил IT предприемачът Радослав Кърджиев, твърди информаторът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР