Напук на променливото време, което не ни оставя и ден

...
Напук на променливото време, което не ни оставя и ден
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Напук на изменчивото време, което не ни оставя и ден да се порадваме на слънчице без превалявания, сме в супер въодушевление. Дали тъй като е петък, или тъй като към момента сме в еуфория от Деня на детето през вчерашния ден, само че животът ни се коства прелестен. 

Без повече лирически отклонения наостряме и двете уши към  The Weeknd , който привлече същинския поп идол  Мадона  и рапъра Playboi Carti за новия си сингъл " Popular ". Парчето излиза броени дни преди премиерата на сериала на HBO, The Idol, която е тази неделя, 4-ти юни.

" Popular " се пръсъедини към водещата ария от саундтрака Double Fantasy с Future, която The Weeknd извърши за първи път по време на Coachella и доближи № 18 в класацията Billboard Hot 100.

След шест години очакване, Queens Of The Stone Age се завръщат стремително с чисто новия си албум In Times New Roman, който би трябвало да излезе на 16 юни.

Ако като на нас ви е липсвал гаражния жесток рок на Queens Of The Stone Age от предишното, тогава в действителност ще харесате новия им сингъл " Carnavoyeur ".

След представянето предходната седмица на BARBIE THE ALBUM, допълнено с откриване на нов състав от реализатори и първи сингъл, Atlantic Records пуснаха най-новата ария от звездния албум, съпътстващ дълго чакания филм " Барби ", с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг в функциите на Барби и Кен. 

След парчето на Дуа Липа, тази седмица илиза  " WATATI "  на Karol G , с присъединяване на Aldo Ranks

А Boogie Wit da Hoodie се трансформира в действие, която не е за подценяване, откогато се появи на музикалната сцена през 2016 година Признат за разпространението на новото звучене на Ню Йорк, роденият в Бронкс, Ню Йорк, е наименуван от The New York Times " най-обещаващият млад рапър напоследък, приближаващ от града ", който може да се похвали с близо 18 милиарда световни стриймвания и с над 50 платинени и златни документа от RIAA досега. 

Сега рапърът сплотява старания с Myke Towers за парчето " MVP ". ESPN ще показа " MVP " в цифрови и обществени промоции по време на полуфиналите на NBA. Това е шестата ария, издадена като част от колаборацията с Atlantic Records за този сезон на NBA.
 5 нови песни от седмицата с Дуа Липа, OneRepublic, Simply Red, Foo Fighters, Ан-Мари и Шаная Туейн
5 нови песни от седмицата

Няколко групи и една секси певица с косоварски генезис по средата

Завършваме с Foo Fighters , които през днешния ден, 2 юни, издават новия си албум But Here We Are . След като през последните седмици от групата неведнъж загатваха в обществените мрежи за нов материал, Дейв Грол и компания най-сетне издават нови песни след гибелта на барабаниста Тейлър Хокинс през 2022 година

Продуциран от Foo Fighters, 11-ия студиен албум на групата е разказан като " първата глава в новия живот на бандата ". Мястото на барабаните на Хокинс заема Джош Фрийз, който от години работи с Foo Fighters като студиен музикант.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР