Феновете на Натали Трифонова в Денсинг старс могат да бъдат

...
Феновете на Натали Трифонова в Денсинг старс могат да бъдат
Коментари Харесай

Натали Трифонова води „Денсинг старс” догодина?

Феновете на Натали Трифонова в „ Денсинг старс ” могат да бъдат спокойни, тъй като има огромен късмет да я гледат и следващата година в танцовото шоу. Само че този път не като състезателка, а като негова водеща. В Би Ти Ви съществено обмислят нов сезон на завърналото след 10 години неявяване от родния ефир предаване, а сексапилната русокоска за момента се счита за любимка като бъдеща негова стопанка.

 

Натали Трифонова тази година потвърди, че с изключение на да се разхожда с уверена стъпка пред картата на България, съобщавайки прогнозата за времето, може сполучливо и бързо да овладее и множеството танцови стъпки, които нормално се учат с години. Тя завоюва доста почитатели в „ Денсинг старс ” и най-малко за момента се обрисува като най-хубавият избор да води средващ сезон на шоуто. Не е загадка, че феновете не бяха доста удовлетворени от избора на водещи на отминалото преди дни пето негово издание и нас. Краси Радков събра доста негативи, Алекс Раева – не чак толкоз, само че и не може да се похвали с кой знае какво утвърждение от страна феновете. Освен това, въпреки и да получиха известност преди години в Би Ти Ви, и двамата от дълго време се считат за лица на конкурентната Нова телевизия, тъй че би било най-добре да се търсят други водещи за идващия път.

За петте сезона, които е имало в история си в България, предаването е било водено от цели 9 души – петима мъже и четири дами, изключвайки дамата на Краси Радков – Станислава, която тази година стана лице на специфичен план към шоуто. Единствено Алекс Сърчаджиева е съумяла да се задържи в „ Денсинг старс ” два следващи сезона – третият и четвъртият. Всички останали са били водещи единствено за по едно издание: Радост Драгатова и починалия Тодор Колев в първия сезон, Елена Петрова и Димитър Павлов във втория, Алекс Сърчаджиева е водила с Краси Ранков и третия и с Калин Сърменов в четвъртия, с цел да бъдат заменени по-късно от Алекс Раева и Краси Радков.

Кой мъж ще стане лице на предаването в идния сезон 6, който в Би Ти Ви от в този момент обмислят за следващата година, не е ясно, само че Натали Трифонова е съвсем сигурна за наследница на Алекс Раева. Тя от много време е обичано лице в Би Ти Ви. Пасва съвсем във всички формати на малкия екран – като се стартира от сериозните утринни блокове, мине се през спортните и светските тематики и се стигне до настоящата й обстановка с танците. В малкия екран надали ще намерят по-подходящо лице за предаването отсега нататък.

От там към момента не са съобщили твърдо дали петият сезон ще бъде последван от шести, само че съдейки по рейтингите, ще бъде необичайно, в случай че това не се случи. Бляскавото шоу пожъна огромен триумф. Освен, че стана една от най-обсъжданите тематики в страната ни, то е и една от най-гледните стратегии в родния ефир. За целия интервал на излъчването му аудиторният му дял е бил 27,5% - в общи линии може да се каже, че всеки трети човек пред тв приемника у нас е гледал танцовото съревнование във вторник вечерта. За съпоставяне „ Ергенът ” – най-коментираното предаване на малкия екран, е гледан едвам от 24,1% и отстъпва с 2 на 100 от Нова телевизия в същия часови пояс. И все пак към този момент тече кастинг за моми за идващ сезон.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР