74 344 лева плюс още 10 хиляди специална награда за

...
74 344 лева плюс още 10 хиляди специална награда за
Коментари Харесай

Шампионите от „Един за друг” за малко да не влязат в шоуто

74 344 лв. плюс още 10 хиляди специфична премия за 30-та годишнина на Нова телевизия. Това са парите, които взеха единствено преди дни спечелилите в петия сезон на шоуто „ Един за различен ”. Тази година това са Михаела и Венцислав от Перник. И двамата признават, че не са изпъквали с нищо през противниците в надпреварата за влюбени двойки, само че са имали повече шанс от тях. За малко обаче щели да се разминат в присъединяване си в риалитито.

 

Перничаните Михаела и Венци са били на косъм да се откажат от „ Един за различен ” и по този метод да се разминат с огромната си победа. Причина за това бил мъжът в фамилията, който се тормозил да напусне зоната си на комфорт, с цел да влезе в телевизионно риалити. Жената обаче била на друго мнение. Именно тя подала документи за присъединяване в шоуто на Нова телевизия. Изпратила формулярите без знанието на своята половинка, споделиха пред Гала в „ На кафе ” щастливите спечелили ден откакто беше излъчен финалът на риалитито.

Венци направил всичко допустимо, с цел да саботира Михаела в пътя й към „ Един за различен ”. Не тропнал по масата и не споделил: „ Аз съм мъжът в тази къща! Аз предвождам! Никъде няма да вървим! ”, само че се опитал да се държи допустимо най-скучно и сковано на кастингите, с цел да не ги изберат за присъединяване. На изявлението, на което ги извикали, отговарял на всички въпроси единствено с „ Да! ” и „ Не! ”. За сметка на това обаче Михаела била толкоз словоохотлива и по този начин увлекателно разказвала всички по-интересни истории в фамилията, че двойката в последна сметка била утвърдена за присъединяване във Вилата на любовта.

Когато съобщили на фамилията, че ги канят в „ Един за различен ”, Венци безусловно се поболял. „ Лошо му стана! Вдигна кръвно, легна и сподели: „ Може ли да не вървим? ”, смее се след финала неговата годеница Михаела. Но защото брачната половинка била неумолимо, той въпреки всичко се съгласил да й угоди и да влезе във Вилата на любовта. Още щом прекрачил прага й, осъзнал, че не е сбъркал. Преживяването си заслужавало. „ Всичко, което ни се случи в шоуто, беше ужасно, а премията беше единствено бонус ”, безапелационна е Михаела. И тя, и Венци не крият, че са разчитали главно на шанс в риалитито. „ Не бяхме по-добри от другите, с нищо не ги превъзхождахме. Просто имахме повече шанс и доказахме, че човек не трябва да се отхвърля по пътя към фантазията си, даже когато потегля към нея нерешително ”, разясняват спечелилите. До последния миг във финалната игра те се представяха най-зле от трите състезаващи се за победи двойки. По подигравка на ориста обаче съперниците им направиха съдбовни неточности, които перничаните съумяха да извърнат в своя изгода. По този метод в последна сметка доближиха успеха.

Двамата до самия край криели от своите близки, че точно те са огромните спечелили в шоуто тази година. Тази информация излезе първо в „ Уикенд ” още през март, защото риалитито тече на запис и епизодите се снимат към два месеца преди излъчването си по малкия екран. По контракт обаче спечелилите имат обвързване да не издават пред никого информация за развръзката в риалитито. В противоположен случай губят премията си, а най-вероятно дължат и неустойки. Затова решително лъжели, че не печелят. Вечерта, в която беше излъчен финалът, гледали надпреварата дружно с близки и другари, на които споделили, че приключват на второ място. Всички проблеми във финалната игра претърпели още веднъж по този начин, все едно още веднъж я играят, а хората в компанията в действителност повярвали, че няма да завоюват, тъй като до самия завършек на надпреварата перничаните изоставаха от другите две двойки.

Михаела и Венци се срещат в ресторант по време на новогодишно празненство. Живели са дружно в Съединени американски щати, само че вземат решение да се завърнат в родния си град Перник, където основават семейство. Тя е на 29, а той – на 33. Двойка са от 7 години, а от две имат и дете – дребната си щерка Вая. Работят от у дома като модератори на наличие в известна обществена мрежа. Неразделни са. „ Не можем един без различен “, споделят и двамата.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР