Напрежение в Русе заради видео с агресия на момче. видеото

...
Напрежение в Русе заради видео с агресия на момче. видеото
Коментари Харесай

Жертви на побойника от Русе: Нападнал и пребил е поне 10 момчета от града

Напрежение в Русе поради видео с експанзия на момче. видеото беше качено нощес и десетки недоволни младежи се събраха пред блока на нападателя. До ескалация на напрежението не се стигна, само че фрагментите възмутиха младежите, които се оповестиха срещу експанзията. По думите му най-малко още 10 момчета са бити от въпросния нападател. Пострадалият Иво Бонев описа пред Българска национална телевизия, че не познава нападателя си.

" Случи се в средата на април, аз не знаех въобще за това момче. Той ме приклещи в тоалетните на едно заведение. до тогава не се познавахме и нямах концепция кой е, само че ми нанесе побой в главата, ръцете, по цялото тяло ".

Според Бонев повода за нападението е момиче, с което е излизал, а нападателят декларирал, че всеки, който има контакт с нея, ще бъде пребиван.

" Не знам за какво тъкмо в този момент клипът е пуснат, само че се веселя, че сега най-малко имаме някакво доказателство, тъй като след мен и други момчета, пострадаха от него. Едно от тях подаде тъжба и аз най-после взех решение да не мълча повече и също да подам тъжба "

След обявата на видеоклипа доста хора са се свързали с Иво Бонев, който споделя, че въобще не е очаквал такава поддръжка.

Пред публицистите застана още едно от потърпевшите момчета, което е било нападнато единствено преди дни. то обаче пожела да резервира анонимност:

" На 26 октомври ми беше нанесен побой, вследствие имам счупено ребро, проблеми с ключицата, не би трябвало да си местя ръката, целият ми тил е жълт. Аз го познавах преди този момент, само че не съм имал проблеми с него. Имах проблеми с негов другар, само че се бяхме разбрали напълно обикновено. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР