Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе признат за виновен

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе признат за виновен
Коментари Харесай

Звездата на Реал Maдрид Карим Бензема бе осъден

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе приет за отговорен в съучастничество в опит за изнудване на някогашния си съотборник в националния отбор на Франция Матийо Валбуена през 2015 година Той е наказан на 1 година затвор условно и санкция в размер на 75 000 евро.

През 2015-а година Валбуена занася телефона си в сервиз, където желае наличието от него да бъде трансферирано на нов уред. Докато работел върху това, служителят вижда в телефона запис по какъв начин футболистът прави секс. Той съумява да го изтегли. После някой се свързва с Валбуена, искайки пари, с цел да не стане записът обществено притежание. На по-късен стадий Бензема споделя пред съотборника си, че познава тези хора и може да му спомага всичко да протече безпрепятствено.

Бензема по този начин и не се появи по време на делото предишния месец, а бе представляван от юрист.

" За първи път получих позвъняване на 15 юни. Човекът се обади 4-5 пъти, само че не се показа. Каза, че би трябвало да изпратя приближен човек в Дубай. Веднага алармирах на полицията. Изобщо не съм си и помислял да се контрактувам нещо с тези хора. Имам правила, от които не правя отстъпка. Обясних на полицията какво се е случило и подадох тъжба, само че този човек продължи да ме тормози. В един миг споделих на индивида: " Това е моят имейл, докажи ми, че имаш видео или даже единствено клипче ". Така и не получих нищо. Това беше концепция на полицията ", описа Валбуена.

" На 4 октомври имах среща с проверяващите, които ми споделиха, че евентуално на лагера на националния тим, който започваше на идващия ден, някой ще се свърже с мен. Така се и случи. Карим пристигна при мен и ми сподели, че би трябвало да поговорим. С Бензема сме сътрудници. Не сме най-хубавите другари, само че нямаме проблеми един с различен. Карим ми сподели за видеото и незабавно се сетих за това, което ми бяха споделили от полицията. Той ми предложи да ме срещне с негов другар, на който има доверие и който може да уреди нещата. Не съм толкоз малоумен и първо му споделих, че му благодаря за предизвестието, само че бях наясно, че надали ще желае да се срещна с някого просто по този начин. Той не приказва за пари, само че твърдо настояваше да се срещна с оня човек. Повече от отчаян съм, тъй като това е липса на почитание. Накрая Карим ме попита какво да прави и дали да даде номера ми на този човек, или да ми даде неговия. Отказах и двете опции”.

Бензема беше арестуван скоро по-късно, а след това стана ясно, че в схемата са още четирима души. Заради тези разкрития нападателят не беше викан в националния отбор за идващите 6 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР