Готви се разпродаване и разпарчетосване на останалото от държавата, написа

...
Готви се разпродаване и разпарчетосване на останалото от държавата, написа
Коментари Харесай

Каракачанов: Готви се разпродаване и разпарчетосване на останалото от държавата

Готви се разпродаване и разпарчетосване на останалото от страната, написа в профила си във Facebook ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Политическа партия и Асен Василев се пробваха да приватизират държавните гори. Внесоха отчет в Министерски съвет, с цел да трансфорат държавните горски предприятия в търговски сдружения. Сещате се, това в случай че стане, какво следва - обир. Вътрешна македонска революционна организация тогава сигнализира и се уплашиха, след това държавното управление падна. Но не са се отказали. Внесоха законопроект за ветрогенератори по черноморското крайбрежие - да го дадат на концесия за вятърни перки, било екологично, но инцидентно беше без екологична оценка. Между другото навръх пътя на прелета на птиците - Виа Понтика. Вътрешна македонска революционна организация реагира остро - стопираха законопроекта, само че не го отдръпнаха, дава образци водачът на войводите.

Каракачанов продължава и с това, че Политическа партия непрестанно приказват за привличане на стратегически вложители, тъй като съгласно тях по този начин страната нямало да харчи пари за основни обекти.

А тези вложители, така наречен по какъв начин ще бъдат определени и кой ще заплаща след това сметката? Със сигурност сметките ще ги заплащат жителите. Необходимо е тъкмо противоположното – повече страна, а не окончателното ѝ плячкосване, безапелационен е още ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

Пълният текст на позицията на Красимир Каракачанов:

Иде нова вълна от политици-приватизатори, комисионери и концесионери! Буквално се готви разпродаване и разпарчетосване на останалото от страната.

Политическа партия и Асен Василев се пробваха да приватизират държавните гори. Внесоха отчет в Министерски съвет, с цел да трансфорат държавните горски предприятия в търговски сдружения. Сещате се, това в случай че стане, какво следва - обир. Вътрешна македонска революционна организация тогава сигнализира и се уплашиха, след това държавното управление падна. Но не са се отказали.

Внесоха законопроект за ветрогенератори по черноморското крайбрежие - да го дадат на концесия за вятърни перки, било екологично, но инцидентно беше без екологична оценка. Между другото навръх пътя на прелета на птиците - Виа Понтика. Вътрешна македонска революционна организация реагира остро - стопираха законопроекта, само че не го отдръпнаха.

Разни кабинетни политкомисари-икономисти интензивно приказват за нови концесии, приватизация на държавни сдружения и прочие... Сещате се, какво ще последва, в случай че това стане! Този мач сме го играли - да вземем за пример по времето на Национална движение „Симеон Втори" по този начин разпродадоха ЕРП-та. И в този момент същите ЕРП-та ни дерат кожите и рекетират дребния бизнес.

Разни хора приказват за привличане на стратегически вложители, по този начин страната нямало да харчи пари за основни обекти. А тези вложители, така наречен по какъв начин ще бъдат определени и кой ще заплаща след това сметката? Със сигурност сметките ще ги заплащат жителите. Необходимо е тъкмо противоположното – повече страна, а не окончателното ѝ плячкосване.

На 9 юни да избираме рационално. България не е стока, че да я поставят на тезгяха за обмен!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР