Трима пътници от лек автомобил са пострадали, след като е

...
Трима пътници от лек автомобил са пострадали, след като е
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в община Лом: Трима младежи са пострадали

Трима пасажери от лек автомобил са потърпевши , откакто е самокатастрофирал на районна прокуратура II-11 на територията на община Лом . Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Около 20:40 часа нощес при придвижване от Лом към Козлодуй 29-годишен лидер на лек автомобил „ БМВ 530 ХД “ с врачанска регистрация на прав сектор от пътя е изгубил надзор над кормилото , навлязъл е напълно в лентата за насрещно придвижване, завъртял се е странично, излязъл е вляво отвън пътното платно и се е блъснал в крайпътни дървета, след което се е преобърнал през таван.

Вследствие на осъщественото произшествие са били нанесени материални вреди по автомобила и са били породени телесни повреди на трима пасажери – две девойки и момче, на 19, 24 и 27 години , всичките от Козлодуй.

Тримата са били настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване на МБАЛ-Лом под лекарско наблюдаване, като момчето е с заплаха за живота . Степента на телесната щета на потърпевшите е в развой на изясняване. Направените проби на лидера, също от Козлодуй, за приложимост на алкохол и опиати са негативни . Съставен му е акт по ЗДвП.

По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак “а “ и писмен знак „ б “ във вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс. Работа по изясняване на ПТП-то продължава в РУ-Лом.

Може ли учителската заплата да стане 150% от междинната за страната?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР