Новият iPad Pro (2024) с чипа M4 от Apple е

...
Новият iPad Pro (2024) с чипа M4 от Apple е
Коментари Харесай

Новият iPad Pro M4 показа впечатляващи резултати в теста за автономност

Новият iPad Pro (2024) с чипа M4 от Apple е същински пробив спрямо предшественика си, изключително що се отнася до батерията. Сега той има по-голяма батерия от 31,29 Wh, а GSMArena организира своя тест за устойчивост. Новият iPad Pro 11″ сподели време за интензивно потребление от 12 часа и 37 минути.

В другите категории, 11-инчовият OLED iPad Pro съумя да обезпечи 37 часа и 2 минути време за диалози, което е порядъчен резултат спрямо други таблети, макар че това не е главната цел на iPad.

Apple даде обещание до 10 часа уеб-сърфиране и възпроизвеждане на видео, а новият iPad Pro M4 извърши тези обещания, като показва 9 часа и 53 минути в теста за сърфиране и 15 часа и 43 минути видео-стрийминг. Последният резултат е впечатляващ, даже и спрямо по-големите устройства като Galaxy Tab S9 Ultra.

Новият тандемен от OLED-дисплей на Apple и чипа M4, основан на 3nm софтуерен развой от второ потомство на TSMC, евентуално са главните аргументи за тези впечатляващи резултати. Задкулисните оптимизации на Apple също способстват за такива изключителни индикатори в тестванията за устойчивост. Автономията в игрите също е впечатляваща — 8 часа и 12 минути, което се конкурира с Android-таблети в диапазона 13-14 инча.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР