Нападателят на Реал Мадрид Еден Азар не скри разочарованието си

...
Нападателят на Реал Мадрид Еден Азар не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Еден Азар: Чувствам се в задънена улица, не съм щастлив

Нападателят на Реал Мадрид Еден Азар не скри разочарованието си от обстановката, в която се намира през този сезон. Преди началото на акцията Карло Анчелоти съобщи, че счита да разчита повече на белгиеца, само че в действителност се случва тъкмо противоположното. 31-годишният футболист е изиграл единствено 6 мача, като единствено в 2 от тях бе титуляр, а общият общ брой на минутите му на терена е скромните 229. За съпоставяне през предишния сезон по това време той към този момент бе натрупал 542 игрови минути. Той показа пред вестник " Спорт ", че се усеща все едно е в задънена улица.

" Ще излъжа, в случай че кажа, че се усещам благополучен. Не играя. Тренирам крепко и не съм пропущал занятие. Не се дразня на треньора, той изяснява решенията си на конференциите. За него е мъчно непрекъснато да дава отговор на един и същи въпрос. Преди началото на сезона говорихме и той ми сподели, че желае от мен да давам най-хубавото от себе си. Аз го върша, само че към този момент се усещам в задънена улица. Искам да играя повече, само че би трябвало да приема обстановката. Всеки ден се старая да демонстрирам, че мога да съм потребен на тима. Опитвам се да не преставам да се усмихвам, само че има сутрини, в които е все по-трудно. В даден мач чакам да играя, а не се случва. Явно би трябвало да се приспособявам към обстановката. Не желая да напущам Реал Мадрид, само че това не зависи единствено от мен ", съобщи Азар.

Въпреки това футболистът остава съществена фигура в състава на Белгия и се чака да има значима роля по време на идното Световно състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР