Майка комик забавно копира секси танцово видео на млад модел

...
Майка комик забавно копира секси танцово видео на млад модел
Коментари Харесай

Австралийската майка Селесте Барбър се подиграва на секси танцовото видео на модела и има интернет на шевове

Майка комедиант занимателно копира секси танцово видео на млад модел - и почерпи почитателите си с придвижванията си в Instagram.

Австралийската звезда Селесте Барбър закупи популярност през 2000-те, като взе участие в ролята на Бри Матюс в телевизионното шоу „ Всички светии “. По-късно тя се реалокира в комедията и сега е по средата на сполучливо турне в Съединени американски щати.

По-рано тази седмица тя откри време да забавлява своите 9,6 милиона почитатели в клип, който провокира стихия. Започвайки с проявление на зашеметяваща артистка в обществените медии, която поклаща тонизираните си коремни мускули в танцов темп, видеото скоро минава към 42-годишната Селест.

Облечена в бял сутиен и бежови кюлоти, майката на две деца е забелязана да поклаща бедра на същата музика в кухнята си. Селест озаглави обявата: „ Ритъмът е в очите на пияната майка. #celestechallengeaccepted. “

Десетки почитатели на Селест харесаха нейната рутина, като един бликаше: „ Продължавам да мисля, че последната ми беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР