Словашкият премиер Роберт Фицо ще бъде подложен на още една

...
Словашкият премиер Роберт Фицо ще бъде подложен на още една
Коментари Харесай

Роберт Фицо ще бъде подложен на „още една операция“, докато се бори да се възстанови от опит за убийство

Словашкият министър председател Роберт Фицо ще бъде подложен на „ още една интервенция “, до момента в който се бори да остане жив след опит за ликвидиране през вчерашния ден.

Вицепремиерът на Словакия Роберт Калинак удостовери, че се чака господин Фицо да оцелее след покушението и че политикът към този момент не е в животозастрашаваща обстановка. Говорейки по-рано, Томас Тараба сподели: „ За благополучие, доколкото знам, интервенцията е предходна добре – и допускам, че в последна сметка той ще оцелее. Той не е в животозастрашаваща обстановка в този миг. “

Г-н Фико е се лекува в болница „ Рузвелт “ в Банска Бистрица и съобщи през днешния ден, дружно с представители на болничното заведение, че чака нова интервенция.

Полицията упрекна стрелеца в съзнателно ликвидиране. Той е застрашен от 25 години до пожизнен затвор. Той се гордее с постъпката си. След покушението се събира съветът по сигурността, а държавното управление също ще води диалози. Fica евентуално ще бъде представляван от Robert Kaliňák.

На конференция в Словакия президентът на страната Zuzana Čaputová сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР