Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди заяви, че се чувства щастлив

...
Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди заяви, че се чувства щастлив
Коментари Харесай

Икарди: Не искам да напускам ПСЖ

Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди съобщи, че се усеща благополучен в клуба на фона на трансферните спекулации, които го свързват с Ювентус и Рома. Аржентинецът се причисли към Пари Сен Жермен чартърен от Интер с уговорка за откупуване, която бе задействана.

" Когато се причислих чартърен към ПСЖ направих всичко допустимо да оказа помощ на тима и да допринеса с головете си. Беше добра първа година “, показа пред формалния клубен уебсайт Икарди.

" Бях доста благополучен, когато клубът реши ме откупи за непрекъснато и ми предложи четиригодишен контракт. За мен беше чест. Още от първия ми ден в Париж се усещам добре, в класен тим съм, който печели титли. В това се цели всеки един състезател “.

„ Моето държание е същото като предходната година. Миналият сезон беше доста добър за нас. Дано в идващите години се подобрим и спечелим още доста титли. Смятам, че беше мъчно за нас поради всички промени заради COVID-19. Все отново играхме два финала за Купа и стигнахме до финала на Шампионска лига “, сподели още Икарди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР