Наоми Кембъл най-после показа дъщеря си, . 51-годишният модел позира

...
Наоми Кембъл най-после показа дъщеря си, . 51-годишният модел позира
Коментари Харесай

Наоми Кембъл за първи път показа дъщеря си

Наоми Кембъл най-сетне сподели щерка си,. 51-годишният модел театралничи с дребната на корицата на мартенския брой на сп. Vogue Британия.

В изявление за изданието звездата изрично твърди, че детето е нейно. От самото раждане на момиченцето, чийто татко към момента е незнаен, има спекулации по отношение на биологичния му генезис. Твърди се, че бебето на Кембъл се е появило на бял свят благодарение на сурогатна майка или е осиновено. Причината е, че три седмици преди раждането му Наоми беше снимана в Ню Йорк без забележими признаци на бременност.

Супермоделът призна, че единствено някои членове на фамилията ѝ и най-близките ѝ другари са знаели, че тя има желание да стане родител за първи път.

" Мога да преброя хората, които знаеха, на едната си ръка. Но тя е най-голямата благословия, която мога да си показва. Най-хубавото нещо, което съм правила. "

В изявление за изданието Наоми споделя, че към момента обича да взе участие в ревюта, въпреки че към този момент е по-изнервящо за нея.

" Тъй като съм на 51 и дефилирам с 18-годишни девойки! Супер е да бъда с тях на един подиум, само че би трябвало да призная, че на едно ревю си мислех: " Хайде, девойки. Вдихнете краката си! Защо ходите толкоз постепенно? ".

Наоми счита, че по нейно време е било доста по-забавно: " Ние се усмихвахме. Можехме да покажем характерите си ".

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР