Докато тече дисциплинарното производство служителите са отстранени от работа, допълва

...
Докато тече дисциплинарното производство служителите са отстранени от работа, допълва
Коментари Харесай

Отстраниха шефа на Пътното във Варна заради асфалтираното място на катастрофата с НСО

Докато тече дисциплинарното произвеждане чиновниците са отстранени от работа, добавя Българска телеграфна агенция.

Служителите от ОПУ-Варна със своите дейности или бездействия са позволили асфалтирането на част от права на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен случай, който приключи със загуба на човешки живот, обявиха от Министерство на регионалното развитие. В него взе участие кола на НСО, в която се возеха водачът на Политическа партия и някогашен министър председател Кирил Петков и пиарът му Найо Тицин. При конфликта почина водачът на частната кола, а брачната половинка му още е в болница в тежко положение.

Министър Коритарова изпрати и сигнал до прокуратурата за дейностите на чиновниците и на компанията направила ремонта - ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което вземат участие " ХИДРОСТРОЙ " АД и " ТРАНСТРОЙ-ВАРНА " АД, допълват от ведомството.

Малко по-рано през днешния ден министър председателят Димитър Главчев изиска незабавна инспекция по отношение на появилата се информация за асфалтирана част от път в региона на Аксаково, Варненско, където преди дни стана тежка злополука с автомобил на НСО, при която имаше и жертва. Тя бе възложена на министър Коритарова. Премиерът съобщи, че чака в незабавен порядък писмените пояснения, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение, показаха от пресцентъра на Министерския съвет.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР