Невинна съм. Не съм извършила това деяние. Стриктно спазвам всички

...
Невинна съм. Не съм извършила това деяние. Стриктно спазвам всички
Коментари Харесай

Съдът остави тъщата на Пейо Пеев в ареста

" Невинна съм. Не съм направила това действие. Стриктно съблюдавам всички закони ", съобщи Красимира Трифонова в правосъдната зала

Окончателно - съдът остави в ареста Красимира Трифонова, която дружно с щерка си е упрекната за убийството на Пейо Пеев. Според магистратите на този стадий доказателствата са задоволителни, с цел да поддържат към този момент избраната мярка задържане под стража. Налице са и догатки за укриване или осъществяване на ново закононарушение от страна на Трифонова.

" Невинна съм. Не съм направила това действие. Не съм влизала в автомобила. Стриктно съблюдавам всички закони. Не се организират никакви процесуално-следствени дейности. Всичко, което се интерпретира, е против мен. Срещу мен и моите близки работи незаконна организация за нападение. Има закани да ни лишават децата ”, съобщи Трифонова в правосъдната зала.

Малко преди началото на съвещание пред Съдебната палата се събраха близки на Пейо Пеев, които желаеха Трифонова да остане в ареста.

" За мен и двете са си убийци. Габриела е попречила Пейо да излезе от колата. Натискала го е. Дори има доказателства, че тя е запушвала диихателните му пътища, с цел да може по-бързо да бъде удушен. Ако е желала да го избави или да не взе участие - щеше да му помогне да отвори врата на колата и да излязат. Както настояват ", съобщи Иванка Пеева, майка на Пейо Пеев.

" В хода на това произвеждане не се преглеждат в детайли доказателствата. Говори се за обосновано съмнение. Има видео експертиза със съмнителна стойност. ДНК експертизата отново е със съмнителна стойност. Защото не се подкпрпят от други доказателства ", уточни Димитър Вълков, юрист на Красимира Трифонова.

Пейо Пеев беше погубен при започване на годината, като арестувани и упрекнати бяха Красимира и щерка ѝ Габриела, откакто тялото на мъжа беше намерено на Витоша. Според проверяващите майката и дъщерята удушили Пеев в колата му.

Предполага се, че претекстът за закононарушението е обвързван с наставнически права. Пейо Пеев и Габриела имат 6-годишно дете. Въпреки че скоро сключили брак, живеели разграничени, а в това време тя родила второ дете, за бащинството на което пък претендира някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Велико Минков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР