Ремонтът на заведението тече усилено и наши източници ни увериха,

...
Ремонтът на заведението тече усилено и наши източници ни увериха,
Коментари Харесай

Готвач на Гала взе ресторанта на Токев!

Ремонтът на заведението тече интензивно и наши източници ни увериха, че откриването по всяка възможност ще е до края на този месец. Помещението дълго време бе стопанисвано от Токев, който има още един ресторант в столицата, само че по този начин и не стана ясно за какво е затворил този. Заведението ще е напълно ремонтирано и с хубава градина, разкриха още за „ Телеграф “ съседи. Самият началник Балкански идвал съвсем всеки ден, с цел да следи до каква степен стигат майсторите. Преди няколко дни той разгласява фотография с непознато момче, което по всяка възможност е негов съучастник, а под фрагмента написа:

„ На път сме да се разраснем. На път сме да изпълним още една наша фантазия. Поставяме началото на нов план, за който се приготвяме, работейки един до друг, години наред “.
Реклама
Припомняме ви, че Наско и съдружникът му стопанисват от няколко години и различен ресторант в София, който върви извънредно сполучливо. Чести гости на Наско са сътрудниците му от „ На кафе “. Балкански е един от най-хубавите кулинари у нас, въпреки да не парадира с това и по-скоро остава в сянка.

Той съумя да стане любим на феновете и по време на присъединяване си в „ Хелс Китчън “, където обаче се наложи да се задоволи с второто място, а успеха сграбчи Реджеп Бадев. Днес обаче Наско може да се похвали, че е един от най-успелите участници във формата.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР