Въпреки че двамата са много близки, 58-годишната Хърли подчертава, че

...
Въпреки че двамата са много близки, 58-годишната Хърли подчертава, че
Коментари Харесай

Мамино синче ли е детето на Лиз Хърли?

Въпреки че двамата са доста близки, 58-годишната Хърли акцентира, че Деймиън има лично мнение и не постоянно се вслушва в нея. „ Още когато Деймиън се роди, го сложих преди всичко, изключително по отношение на моя персонален и професионален живот “, споделя тя пред английското издание на списание HELLO! „ Не одобрявах работни задължения съвсем осем години, тъй като желаех да съм тази, която го поставя да спи всяка вечер, да го повеждам на на учебно заведение и да му върша пастирски къс. Тогава животът беше доста елементарен ”, споделя актрисата.

Реклама
Отдадеността й на майчинството обаче не се харесвала на всички. „ Някои ни гледаха и отсъждаа, че детето ми е мамино синче, тъй като сме прекарвали прекомерно доста време дружно “, признава Елизабет. „ Но си помислих: „ Няма ли синчето на мама да направи това, което споделям? Не си написа домашните, не си чисти стаята, не идва на вечеря в точния момент. Той в действителност не прави нищо, което го помоля да направи. Той беше доста тираничен дребен диктатор ", отсича още звездата.

Реклама
Тандемът майка и наследник постоянно притегля вниманието поради образната си аналогия. „ Смешното е, че той въобще не приличаше на мен, до момента в който растеше “, споделя актрисата от „ Шеметна договорка “. „ Едва когато навлезе в пубертета, ненадейно отворих очи и видях това малко мрачно ирландско момче, което ме гледаше, до момента в който преди беше русо и нямаше мигли или вежди. Беше сладостен, само че не приличаше на мен или фамилията ми ", споделя тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР