Дали събирането им е предпоставка за нови музикални проекти можем

...
Дали събирането им е предпоставка за нови музикални проекти можем
Коментари Харесай

Антибиотика се събраха, ето какво се случва с тях

Дали събирането им е причина за нови музикални планове можем единствено да гадаем. Припомняме ви, че Антибиотика трябваше да създадат завръщането си на сцената още преди две лета на фестивала Spice Music Festival, само че в последна сметка една от тях - Савина Петкова-Кирякова не съумя да прелети от Щатите до родното Черноморие и това провали по този начин предстоящата им изява от почитателите на 90-те, които се надяваха да чуят онлайн от доста години насам шлагерите им " Няма по какъв начин ", " Вълшебен свят ", " Времето вътре в мен " и доста други.

Припомняме ви, че Сави претърпя изключителна драма в живота си през 2021 година, когато загуби брачна половинка си и татко на единственото й дете след тежко боледуване. Никола се бори с терминален мозъчен израстък, стадий 4 (мултиформен глиобластом), само че загуби борбата с рака. Така нежната певица остана да се бори в живота сама с дъщеричката си, а дали завръщането й на родна почва не е причина за остановяването й тук, ще се разбере във времето.
Реклама

Друга от трите моми от Антибиотика - Силвия Симеонова също е майка на момиче, само че въпреки и да живее с бащата на детето й под един покрив, двамата били разграничени, издават осведомени. Що се отнася до фронтменката на триото Ани Радкова, тя е майка на три деца и разведена. През последните години тя се отдаде на разработка на чай за намаляване и медитация.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР