Парчето стана хит в западната ни съседка за часове, а

...
Парчето стана хит в западната ни съседка за часове, а
Коментари Харесай

Сръбкиня взе хита на Глория и Азис

Парчето стана шлагер в западната ни съседка за часове, а единствено за седмица видеото бе гледано над един милион пъти в нета. За кавър версията на „ Не сме безгрешни “ разкри самият Загоров с пост в обществените мрежи.

„ Една моя ария - „ Не сме безгрешни “, коя то публично предоставих на моята колежка от Белград Сандра Африка. Благодаря за положителния сръбски вид! Само да уточня, тази ария не съм я качил за база за съпоставяне. Мисля, че няма нищо неприятно, че музиканти от друга страна са поискали моята музика “, написа Илия в собствен пост, като към написаното е споделил и сръбската версия на парчето, което носи името Skote Moj. Припомняме ви, че преди години Загоров бе композитор на едни от най-големите шлагери на Глория, само че след раздялата им отпътува да живее в чужбина.
Реклама
В сръбската версия на „ Не сме безгрешни “ с фючъринг се включва и Емир Джулович. Той стана известен у нас с дуета си с Деси Слава „ Колко те обичах “. Текстът е написан от Sasa Lazic, Ljilja Jorgovanovic, a аранжиментът е поверен на Аса Krsmanovic. Парчето е поместено в новия албум на Сандра Африка, озаглавен Zaboravljena Lutka. В него намират място 9 чисто нови части, показани с атрактивни видеоклипове.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР