Нейната любов към Strictly Come Dancing е добре известно -

...
Нейната любов към Strictly Come Dancing е добре известно -
Коментари Харесай

Кралица Камила обича фалшивия Бриджъртън и „определено гледа“ The Crown в Netflix – въпреки че шоуто изобразява нейния скандал с тампона и принц Хари, който бие кралските особи в своя сериал

Нейната обич към Strictly Come Dancing е добре известно - само че наподобява, че кралица Камила (на фотографията през вчерашния ден на ревюто за цветя в Челси) има разнороден усет в телевизионните стратегии, откакто разкри, че е гледала първия сезон на Netflix bonkbuster Бриджъртън

Интимният диалог преди лягане сред Чарлз, тогава принц на Уелс, и Камила е записан от радиолюбител, който твърди, че е попаднал на диалога на двамата през 1989 година, до момента в който се движи сред аудио канали.

По време на диалога, който е необятно именуван „ тампонгейт “, тогавашният принц сподели, че се е превъплътил като марката тампони Tampax и сподели на Камила, че той искаше да „ живее “ в нея.

Аудиозаписът дружно с дубликат на шестминутния диалог беше продаден на таблоид и оповестен. Той беше публикуван още веднъж през 1993 година от The People, след раздялата на принц Чарлз и Даяна.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР