Властите се опитват да избегнат всякакви сцени на насилие този

...
Властите се опитват да избегнат всякакви сцени на насилие този
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед и Сити бяха помолени да поемат по различни маршрути до финала на ФА Къп на фона на опасения от насилие

Властите се пробват да избегнат всевъзможни подиуми на принуждение този уикенд, като насочват почитателите на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед до Уембли по разнообразни направления.

За втора поредна година финалът на ФА Къп ще включва и двата екипа на Манчестър. И двата клуба виждат към 36 000 почитатели да се насочат на юг и ще им бъде казано да употребяват разнообразни автомагистрали сред Манчестър и Лондон, като бензиностанциите са обозначени като червени и сини, с цел да се опитат да избегнат принуждение, оповестява Daily Mail.

Полицията кара почитателите на Юнайтед да пътуват по М6, М42 и М40, а Сити да употребяват М1. Поддръжниците обаче не би трябвало да се придържат към рекомендациите и предходната година имаше известия за възпламенителни точки в Newport Pagnell Services на M1 и Oxford Services на M40 след миналогодишния край.

Миналата година проблемите с пътуването бяха усложнено от националната стачка на железниците, което означаваше, че общо 160 публични рейса бяха положени за почитателите.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР