Шуменката е една от звездните участнички в Черешката на тортата

...
Шуменката е една от звездните участнички в Черешката на тортата
Коментари Харесай

Мис България се обезобрази с ботокс и филъри

Шуменката е една от звездните участнички в " Черешката на тортата " тази седмица. Бившата красавица обаче шокира не с кулинарни изненади, а с измененията по лицето си, от които то наподобява като нажилено от оси. Камерата напълно умишлено заобикаля да демонстрира миската от близко, очевидно интервенциите са пресни и това изяснява сериозното отичане. Дори и него да го няма, отново ясно си проличава, че Кръстева е прекалила с изглаждането на бръчките, каквито не може да има поради нежната си възраст. Тя обаче по този начин е опънала скули и брадичка, че е отишла в прекаленост, която е трансформира в пласмасова кукла.
Реклама
Иначе Кръстева го играеше почитател на натуралното и се обявяваше срещу силикона: " " Не ми харесва, че всеобщо девойките наподобяват като клонинги и губят характерността си ", разгласи тя в изявление преди година. Днес обаче лицето й изрично демонстрира какъв брой се е пипнала миската. Тя обаче продължава да страда от ниско самочувствие и се срещна с останалите участнички не с името си, а с купата си, като се показа: " Аз съм Мис България ".

Тя ще готви в сряда и ще покаже по какъв начин пази тънка талия. Ще опише още, че като дребна е била доста срамежлива и се е криела под масата. Какви са кулинарните благоприятни условия на свенливата хубавица, феновете следва да схванат, само че едно е ясно – Мис България е отлична стопанка и от дете обича да пере в леген. За това свидетелстват най-малко няколко фотоси от фамилните архиви, които Александра Кръстева ще показа с гостите си.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР