Община Варна обявява конкурс за предоставяне на специализирана социална услуга

...
Община Варна обявява конкурс за предоставяне на специализирана социална услуга
Коментари Харесай

Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социална услуга за пълнолетни лица с увреждания

Община Варна афишира конкурс за даване на профилирана обществена услуга „ Дневен център “ с целева група „ Пълнолетни лица с увреждания “. Капацитетът на услугата е 25 места. Необходимо е да се осъществя на територията на община Варна. Дневният център би трябвало да дава следните обществени услуги: „ Дневна грижа “, „ Информиране и консултиране “, „ Застъпничество и ходатайство “,  „ Терапия и рехабилитация “, „ Обучение за придобиване на умения “, „ Подкрепа за придобиване на трудови умения “. 

Кандидатите показват документите до 17:30 часа на 12.07.2024 година в общ запечатан непрогледен плик, персонално или по пощата с предложено писмо с противоположна квитанция в деловодството на Община Варна. Върху плика претендентът би трябвало да приложи заявление - Приложение 1, което може да бъде изтеглено от https://www.varna.bg/bg/messages/8760.

 

За провеждането на състезанието е назначена специфична комисия, включваща нечетен брой членове. Тя ревизира съществуването и редовността на показаните документи. Кандидат, който не дава отговор на условията и не е показал всички изискуеми документи, не се позволява до присъединяване. На 17.07.2024 година от 09:30 ч. комисията ще прегледа, оцени и класира показаните от претендентите документи за даване на обществената услуга.

За спомагателна информация: Ася Радуилова - основен контрольор „ Социални подкрепяне и планове “, Дирекция „ Социални действия “ към Община Варна, тел. 052/820 537.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР