Винаги съм вярвал в Кирил Петков, а като чух последните

...
Винаги съм вярвал в Кирил Петков, а като чух последните
Коментари Харесай

Бойко Борисов за записите с незаконния кеш на ПП: Как ще интерпретират реално пране на пари, купуване на гласове, доказано с техните гласове

„ Винаги съм вярвал в Кирил Петков, а като чух последните записи единствено той не беше схванал, че имат кеш. Всички други знаеха. За мен даже звучеше миловидно като слушах по какъв начин са безчинствали последните месеци. Много ми е забавно по какъв начин подкрепящите ги медии ще интерпретират морала на тези които действително купуват гласове, действително перат пера, действително, потвърдено с техните гласове. “ Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка изтеклите записи на Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, които разискват с предприемача Пламен Бобоков, по какъв начин да вземат още „ кеш “ за изборите, публично или импровизирано.

20 май 2024, 20:07

Скандален запис на Асен Василев и Кирил Петков: Ние всекидневен кеш в торби имаме

„ Става въпрос за милиони, по какъв начин ще ги интерпретирате, какво ще говорите, чак ми е жалост за вас. Защото, хайде „ Чаталджа “, дали я ТОЛ на системата, създали един два милиона, а тук приказват по какъв начин ще перат пари, ще купуват избори, ще финансират изборите “, съобщи още Борисов и акцентира, че пазаруването и продаването на гласове е закононарушение и поради всичко би трябвало в незабавен порядък да има изменение на Наказателния додекс, като напомни противозаконните подписи и противозаконния кеш. 

21 май 2024, 11:44

Запис 2 на Асен Василев и Кирил Петков: Президентът Радев с кеша - пазаруването на полицията и гласове

По отношение на автомагистралите Борисов акцентира, че до в този момент щяха да са подготвени, а в този момент се случва това, което той предизвести, че освен няма да има автомагистрали, а ще бъдат и по-скъпи. „ Тяхната стратегия се свежда до това Бойко Рашков да оглавява КПКОНПИ. Да върви един комунист по малкия екран и да раздава присъди “, съобщи Борисов.  

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че към този момент са изгубени милиарди евро от Плана за възобновяване поради ръководството на ПП-ДБ.

„ Сега като излизат тези неща разбирам за какво не желаеха държавно управление “, акцентира Борисов.  

По мотив днешното изключително съвещание на парламета Борисов разяснява: Трябва да се спре цялата акция, да отидат всички депутати на ГЕРБ-СДС и да гласоподават нещо, което към този момент е решено. Аз няма да отида и нямам терзание да ме цитират, като кажат, че днешното съвещание е безумие.

Припомняме, че решението за нарастване на пенсиите с 11% е подписано и влиза в действие, както е решено към този момент дефинитивно преди месици от Народното събрание. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР