41 епизода българските зрители бяха свидетели не само на отношенията

...
41 епизода българските зрители бяха свидетели не само на отношенията
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen по-гледан от Ергенът и Денсинг старс

41 епизода българските фенове бяха очевидци освен на връзките сред двойките, само че и на упоритостта им да доближат първото място. Този ефирен сезон стартира и приключи с „ Един за различен “, като сполучливият старт бе последван и от извънреден край за продукцията на NOVA.Според формалните пийпълметрични данни, аудиторният дял измежду феновете в дейна възраст (18-59 г.) и за трите основни развлекателни формата на NOVA e надалеч пред конкуренцията.
Реклама
Средно за целия пролетен сезон, разликата сред резултатите на NOVA и тези на втората телевизия в класацията при най-гледаното предаване в българския ефир „ Като две капки вода “ е няколко пъти. Значителна разлика регистрират и шестият сезон на Hell’s Kitchen, както и петият на „ Един за различен “. " Ергенът " и " Денсинг старс ", които се излъчваха на гърба на адовата кухнята, очевидно не са съумели да привлекат вниманието на феновете задоволително, макар трагичните си финали.

За следващ сезон новините и главните публицистични излъчвания на NOVA регистрират забележителна преднина. Те са безапелационният избор на аудиторията в дейна възраст и се нареждат преди всичко в българския ефирен ефир. Лятото с NOVA също дава обещание вълнуващи моменти и положително въодушевление. От 3-ти юни обичаният водещ Герасим Георгиев-Геро ще бъде всяка делнична вечер със феновете в новото премеждие „ Скрита идентичност “, а на 14-ти юни стартира UEFA EURO 2024, което NOVA ще излъчи взаимно с Българската национална телевизия.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР