Намушканият с нож българин в Скопие, който беше приет в

...
Намушканият с нож българин в Скопие, който беше приет в
Коментари Харесай

Все още издирват нападателя на българина в Скопие

Намушканият с нож българин в Скопие, който беше признат в болница с заплаха за живота, към този момент е в устойчиво, само че към момента в тежко положение. Оказва се, че нападателят на 29-годишния Драгомир към момента се търси.

От прокуратурата на Република Северна Македония оповестиха, че част от нападателите към този момент са открити. Материалите по случая следва да бъдат импортирани в съда, с цел да се реши какви ограничения да бъдат взети по отношение на от тях.

Припомняме, че случаите с почитатели на „ Левски " бяха два. Първоначално, на влизане в Скопие, група българи беше нападната. Единият от тях - прободен с нож. Вторият случай се случи пред стадиона и вътре на оборудването, когато бяха арестувани 19 почитатели на „ Левски ". Според северномакедонското Министерство на вътрешните работи те са нарушили публичния ред, а двама от тях са нападнали и служители на реда.

От известие на прокуратурата, в което се разказва какво се е случило, се твърди, че в действителност българите, влизайки на стадиона, са почнали словесни пререкания с почитатели на македонския тим.

В събота специфичните пратеници на Нова в Северна Македония съумяха да беседват с майката на намушкания Драгомир, която приготвя възможното му превозване към България. Засега обаче лекарите не предлагат превозването на мъжа към София

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР