УЕСТ ПОЙНТ, Ню Йорк (AP) — Президентът Джо Байдън каза

...
УЕСТ ПОЙНТ, Ню Йорк (AP) — Президентът Джо Байдън каза
Коментари Харесай

Посланието на Байдън към завършилите Уест Пойнт: От вас се иска да се справяте със заплахите „както никой досега“

УЕСТ ПОЙНТ, Ню Йорк (AP) — Президентът Джо Байдън сподели в събота на приключилите Военната академия на Съединени американски щати, че техният клас е е свикан да се оправи със заканите по целия свят и да резервира идеалите на страната вкъщи „ както никой до момента “. изсечени втори лейтенанти от армията, от поддръжка на отбраната на Украйна против нахлуването на Русия до улеснение на филантропичната помощ в Газа и отбрана на Израел от офанзиви от Иран.

„ Никога не е имало миг в историята, когато сме желали от нашите военни да вършат толкоз доста разнообразни неща на доста разнообразни места по света, всички едновременно “, сподели Байдън.

>

Говорейки в облян от слънцето Уест Пойнт, Байдън удостовери, че няма да допусне американски военнослужещи на бойното поле в Украйна, само че сподели, че работата им по съоръжение и образование на украинските сили е „ засилила и спряла “ работата на съветския президент Владимир Путин “ нагла визия ” за Европа. Байдън похвали силите на Съединени американски щати за това, че са помогнали на Израел да отблъсне маси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР