Китайското Министерство на човешките ресурси и социалното осигуряване публикува списък

...
Китайското Министерство на човешките ресурси и социалното осигуряване публикува списък
Коментари Харесай

19 нови професии бяха обявени в Китай

Китайското Министерство на човешките запаси и общественото обезпечаване разгласява лист с 19 нови специалности. Някои от по-интересните измежду тях са водещ на онлайн излъчвания, експерт по използване на генеративна AI система, инженер по обмисляне и интервенции на културни и изобретателни артикули, админ на интелигентни индустриални системи и механик по биоинженерство.

Основна цел на признаването на тези специалности е усилването на възприятието за принадлежност на служащите и обезпечаването на свързани изгоди от националната политика.

През октомври 2023 година министерството получи над 430 оферти за нови специалности, основно в бизнес услугите, производството и осведомителните технологии.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24068Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед39590Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед20743Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед13861Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед15436Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118642Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79703„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР