Намирам вътрешните конфликти в БСП за пагубни за партията. Очевидно

...
Намирам вътрешните конфликти в БСП за пагубни за партията. Очевидно
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: БСП пречи на много хора, вътрешните конфликти са пагубни

" Намирам вътрешните спорове в Българска социалистическа партия за пагубни за партията. Очевидно Българска социалистическа партия пречи на доста хора. Този сегмент от 500 хиляди до 900 хиляди гласа - това политическо пространство от последните години пречи и някой желае да го вземе. Поради тази причина са тези офанзиви. Не споделям, че няма и справедливи аргументи. " Това съобщи проф. Иво Христов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Попитан за аргументите за третото място на левицата на последните избори, проф. Иво Христов уточни, че доста от гласоподавателите на " Българска социалистическа партия за България " са изпитвали боязън да отидат до урните поради разпространяването на ковид.

" Българска социалистическа партия беше подложена на цялостен остракизъм в последните 4 години. Много хора не помниха, че през тези години търпяхме всички удари на властта ", акцентира още лидерът на листата на левицата в Пловдив.

Той разяснява още, че 60 % от българското население е оскъдно и в случай че левицата съставлява ползите му и притегли естествената си ниша – младежите, то тогава тя ще бъде незаобиколим политически фактор.

По мотив изборите на 11 юли проф. Иво Христов разяснява: „ Българска социалистическа партия би трябвало да задейства имунната си отбрана. Ако успее да се трансформира в незаобиколим фактор, което съгласно мен ще стане, може би ще даде решение на съществени въпроси.

Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България” дефинира дейностите на служебното държавно управление като позитивни до този миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР