Докато принц Уилям и принцеса Кейт са много практични родители

...
Докато принц Уилям и принцеса Кейт са много практични родители
Коментари Харесай

Ежедневните задължения на кралската бавачка с Джордж, Шарлот и Луис - и невероятно обучение

Докато принц Уилям и принцеса Кейт са доста практични родители на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, те също имат помощ на тяхната доверена бавачка, Мария Тереза ​​Турион Борало.

Мария е неразделна част от семейството в Уелс, откогато принц Джордж беше единствено на осем месеца - и 10 години по-късно тя към момента оказва помощ в развъждането на дребните кралски особи зад кулисите.

Родена в Испания, Мария учи в Norland College, който се гордее с това, че е първото образователно заведение, предлагащо образование за гледане на деца. Там учениците се учат на всичко - от развиването на детския мозък и оказване на първа помощ до техники за отбягване на шофиране.

„ Бавачките се учат на всичко – от защитно шофиране до проблеми със сигурността до това по какъв начин да се грижат за предстоящ крал или кралица “, сподели кралският коментатор Виктория Мърфи по-рано пред ABC News. „ Така че [тя] просто в действителност знае всичко, което бихте могли да имате потребност да знаете за развъждането на дете. “

И по този начин,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР