Над 500 състезатели взеха участие в международния турнир по джудо

...
Над 500 състезатели взеха участие в международния турнир по джудо
Коментари Харесай

Отборът на Шампион“ спечели международния турнир по джудо Янко Димов

Над 500 състезатели взеха присъединяване в интернационалния шампионат по джудо " Янко Димов ", който се организира в столичната зала „ Локомотив “. Надпреварата се провежда от Общо събрание на колегиите „ Левски “ и клуб по джудо „ Левски “, с поддръжката на столичните региони „ Подуяне “ и „ Сердика “.

През двата дни на надпреварата феновете видяха доста забавни и оспорвани срещи. Участниците бяха във възрастови групи от 2009 година до 2016 година

Комплексен победител стана тимът на джудо-клуб " Шампион “ от регион „ Подуяне “.

Зам.-кметът на регион „ Подуяне “ Петър Митев се обърна към всички участници и спечелили.

" За мен е чест и наслаждение да бъда измежду вас. Едва ли можехме да изберем по-подходящо време за провеждането на този шампионат. Със старта на образователната година ние демонстрираме, че спортът и физическата интензивност са значима част развиването на всеки младеж ", сподели Митев.

" Безкрайно съм благополучен, че точно през днешния ден, когато е празникът на София, имам опцията да наградя тези млади и обещаващи гении в джудото. Видях в очите на всички участници тяхната жадност за победа. Това сигурно ме кара да съм уверен, че спортът в регион " Сердика " се развива в верния път, а ние като ръководещи вършим всичко допустимо, такива надпревари да стават все по-чести. Пожелавам на всички възпитаници доста здраве, шанс и естесвено единствено отлични оценки ", съобщи кметът на регион " Сердика " инж. Тодор Кръстев.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР